Avbytare: Arman Brkic, André Andersson, Felix Harletun, Nicklas Mattsson och Sebastian Grönberg.

Vasko Mitrovic ut - Felix Harletun in 56 min
Oliver Wilson ut - Vasko Mitrovic in 75 min
Patrik Lippe ut - Joel Jakobsson in 78 min

MATCHKOMMENTARER
Årets tredje träningsmatch var en dagsutflykt till Köpenhamn tillsammans med FC Trelleborgs U19. Med många skador, sjukdomar och bortresta fick tränaren Nicklas Mattsson byta om. Provspelande Arman Brkic från Behar och Sebastian Grönberg från Skansen fanns också med på bänken. Även lagkaptenen Adam Norén fanns med på planen för första gången i år efter skada. Vi hade väntat oss en stentuff match med mycket försvarsspel för det var ett danskt division 3 lag som stod på andra sidan. Riktigt så blev det inte. Vi såg ganska tidigt att vi var mycket bättre än dem och chanserna avslöste varandra. I den 22:a minuten spelar Vasko Mitrovic på djupet till Oliver Wilson som från dålig vinkel skjuter och målvakten räddar till hörna. I den 24:e minuten går en skadad Jonathan Bergeling ut och in kommer Arman Brkic. I den 27:e minuten slår Johan Hellström en hörna från höger mot bortre stolpen där Adam Norén når högst och knoppar in ledningsmålet till 0-1. Detta var Adams 1:a mål i år. I den 31:a minuten slår Johan Hellström en boll på djupet där Vasko Mitrovic kommer fri men målvakten räddar till hörna med en fotparad. I den 40:e minuten snor Johan Hellström bollen från en motståndare mitt på deras planhalva. Johan går förbi två försvarare innan han skjuter ett fint skott upp i nättaket till 0-2. Detta var Johans 3:e mål i år och därmed mål i samtliga matcher i år för Johan. I den 43:e minuten kastar Arman Brkic ett inkast som Vasko Mitrovic skarvar vidare och Denis Malovic kommer fri men målvakten räddar och han räddar även returen från Mirza Dubicanac som inte får till avslutet. I paus går Joel Jakobsson ut och in kommer André Andersson. I den 47:e minuten spelar Denis Malovic snyggt fram Oliver Wilson som kommer fri men avslutet går utanför. I den 51:a minuten bryter Vasko Mitrovic in i straffområdet och spelar snett bakåt till Oliver Wilson som skjuter men målvakten räddar med en fotparad. I den 56:e minuten går Vasko Mitrovic ut och in kommer Felix Harletun. I den 70:e minuten spelar Denis Malovic upp bollen på vänsterkanten där Filip Persson följt med upp. Filip slår ett inlägg och Felix Harletun är helt fri och kan placera in 0-3. Detta var Felix 2:a mål i år. I den 75:e minuten går Oliver Wilson ut och in kommer Vasko Mitrovic igen. I den 76:e minuten kommer Mirza Dubicanac fri men målvakten räddar med en fotparad och returen går ut till Felix Harletun som rakar in sitt andra mål för dagen till 0-4. Detta var Felix 3:e mål i år. I den 78:e minuten byts Patrik Lippe ut och in kommer Joel Jakobsson. Matchen slutar med en enkel 0-4 seger. Detta var missarnas match. Med alla de frilägen vi hade under andra halvleken kunde det blivit 7-8-9-10 mål till.
I nästa match väntar division 2 laget Kvarnby IK på Smygehamns konstgräsplan på torsdagen den 25:e februari klockan 18:30.